Reacties

Reacties

Op deze pagina vindt u de reacties terug van families die wij de afgelopen jaren hebben begeleid.

U kunt ook zelf uw ervaring met onze manier van werken delen. Klik daarvoor hier.
 

FAMILIE VAN DE WESTELAKEN SCHREEF:

Wij hebben aan de medewerkers van het huis van troost een enorme prettige herinnering overgehouden. De manier zoals wij werden begeleid was echt hartverwarmend. De enorme persoonlijke aandacht die we kregen in die periode van verdriet, deed ons goed. De betrokkenheid van André was super. Er werd dan ook altijd met ons meegedacht. De manier zoals Marjon de honneurs van Marjan overnam was geweldig. We zijn dan ook nooit achteraf voor verassingen komen te staan. Deze ervaringen hadden we al met onze schoonvader en opa. Ondanks dat wij geen tijd meer hadden om te kijken wat het huîs van Troost inhield, zijn wij achteraf heel blij dat we deze keuze hebben gemaakt. Dat werd nog eens bevestigd door alle aanwezigen tijdens de dienst.
Onze complimenten voor het hele team.
27 November 2018

FAMILIE KUIJS SCHREEF:

Beste Wilma, André, Marjan en Conny,
Alleen al uit deze aanhef blijkt hoe persoonlijk jullie contact met ons als familie is geweest. Dit fijne contact heeft ervoor gezorgd dat wij in alle rust en geheel op onze manier afscheid hebben kunnen nemen van onze dierbare. Van het eerste gesprek tot de laatste ontmoeting, alles werd in de puntjes door jullie geregeld. Wat ontzettend fijn is, is dat jullie over zoveel kleine dingen nadenken, waar je als familie vaak helemaal niet bij stil kan staan in zo'n periode. In hoeverre je een goed gevoel kan overhouden aan een periode zoals deze, hebben we dat door en bij jullie zeker ervaren.
Jullie onderscheiden je echt op een hele positieve manier van alle andere uitvaartorganisaties.
Bedankt voor alle goede zorgen.
14 november 2018
 

FAMILIE MATZER SCHREEF:

Beste Andre en Marian,
Bij deze wil ik jullie namens onze familie bedanken voor het prachtige afscheid van onze moeder dat wij in het Huis van Troost konden organiseren voor familie en vrienden. Wat een fijne plek! Met jullie als hulpvolle en professionele begeleiders. Veghel mag heel blij zijn met het Huis van Troost. Wij hadden het geluk jullie te vinden. We hopen dat vele families gebruik zullen maken van jullie diensten als zij afscheid moeten nemen van een dierbare. Bij verdriet is het heel fijn als je zo ondersteund wordt als jullie gedaan hebben. En dan op zo’n mooie plek.
24 september 2018

FAMILIE BARTEN SCHREEF:

Wij zijn heel blij dat het afscheid van de man van ons mam, ons pap en opa zo goed is verlopen en dat we het op onze persoonlijke manier mochten en konden doen. De samenwerking en begeleiding van jullie als Levatio, met een lach en een traan, hebben het afscheid gemaakt tot wat het was. We voelden ons gehoord en gesteund door ieder van jullie. Het afscheid in het Huis van Troost was fijn op een mooie locatie. Alle tijd en ruimte voor elkaar en voor de genodigden. We hadden het echt niet anders kunnen wensen. Ook de reacties van de aanwezigen waren zeer positief.
12 augustus 2018

FAMILIE DE HAAS SCHREEF:

Wij hebben al enige ervaring met het huis van troost en wederom was het in een woord fantastisch.
Wij willen het hele team van Levatio bedanken voor de prettige samenwerking bij het afscheid van onze oom.
26 april 2018 om 15:55

 

M.C. KOPPENRADE SCHREEF:

Wat een prettige samenwerking was dit met het Huis van Troost. Alles nemen deze mensen zoveel als mogelijk uit handen. Zo integer, netjes, rustig. In een woord fantastisch. Niets was hen teveel. Alles is mogelijk. En dan nog zo’n fijne rustige, mooie en lichte ruimte om afscheid te nemen. Marjan, Andre,Chantal en ook Andre ontzettend bedankt daarvoor. Wij hebben, mede door jullie, heel fijn afscheid kunnen nemen van mijn man-vader-schoonvader en opa. Ook de samenwerking met De Reiger was perfect en zeker niet te vergeten bij Christien Veldhoen, waar wij het laatste afscheid bij het crematorium hadden.
22 februari 2018 om 16:31

 

CONNIE VAN CREIJ SCHREEF:

We hebben het Huis van Troost ervaren als een warme en persoonlijke plek om afscheid te nemen van onze moeder. De wijze waarop we werden ontzorgd door Marjan en Chantal was hartverwarmend. Namens de familie van Deurzen onze hartelijke dank daarvoor.
21 februari 2018 om 16:11

 

GERARD EN MARJA SCHREEF:

Huis van Troost doet hun naam eer aan, we hebben op een zeer warme persoonlijke manier afscheid kunnen nemen van onze lieve man,vader,opa,opi. De betrokkenheid van Marjan, Chantal, Johan en André was voor ons hartverwarmend. Wij kijken terug op een waardevol afscheid, dit geeft ons heel veel TROOST!!!
Bedankt daarvoor fam.van Grinsven de laat.
11 januari 2018 om 18:54

 

THEO EN HANNY VAN DER STEEN SCHREEF:

Marjan en Chantal hebben we ervaren als warme, professionele mensen. Ze zijn in staat om in een hectische periode daadkrachtig en respectvol te zijn zonder een gevoel te geven van druk. De menselijke maat staat voorop. Het afscheid van ons mam is mede door hun inbreng een dierbare herinnering. HuisvanTroost was een fijne plek om de laatste momenten samen, vol met privacy, te kunnen doorbrengen.
11 januari 2018 om 14:33

 

Neem vrijblijvend contact op

Vul het formulier hieronder zo volledig en duidelijk mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact op.